Home Magazines Columns Culinair Adverteren Contact

Adverteren

Adverteren wil ik het liever niet noemen. We willen graag werken met advertorials, wat meer vertellen over u en uw activiteiten naar de consument toe. Een verhalende tekst met illustraties, foto’s en natuurlijk uw adresgegevens.

Het is een voor de consument kostenloos magazine vol met ideeën en ontmoetingen, een bewaarmagazine.

Mocht u als ondernemer onze lezers willen ontmoeten, neem dan contact op met de redactie. Trouwens als u iemand kent die het ontmoeten waard is, laat het ons weten.  We zijn altijd opzoek naar belevingen in de kunst, op culinair gebied, comfortabel wonen en ander items die de levensgenieter aanspreken.

Informatie voor het Special-Magazine
Ferry Vloet
info@ferryvloet.nl
studio@special-magazine.nl
0485 45 29 43

 

De magazines

De magazines worden gedrukt in het A4 formaat op hout vrij  MC 135 grams papier. Alles is in full-colour (volgens ISO 12647-2). De magazines worden geniet gebrocheerd. De plaats gebonden magazines worden huis aan huis verspreid in een oplage die gelijk is aan het aantal woningen in die plaats.

Asperge-Magazine

Een jaarlijkse uitgave in het asperge seizoen. In dit magazine wordt informatie rond de asperge belicht en worden restaurants en recepturen beschreven. Het magazine wordt met een oplage van 10.000 stuks verspreid via de adverteerders, een winkelketen en telers.

© 2010 Special-Magazine. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer - Sitemap - Links
Special-Magazine  -  Beerseweg 27  -  5451 NR Mill  -  studio@special-magazine.nl
Website ontwikkeld door Wux