Home Magazines Columns Culinair Adverteren Contact

Columns

Vaak is het onderwerp waarover je wil schrijven al gekozen en dan op het laatse moment word je beinvloed door nieuws, de beleving van het seizoen of een ervaring die je al eerder opdeed. Zo ontstaan teksten die je wil delen met anderen. 

 

Lees onze columns:


Fantasie

"Daar waar de wetenschap eindigt, de fantasie verder gaat!"
Lees meer >


Kiezen

De verkiezingen zijn weer voorbij en zoals gewoonlijk duurt het dan weer een eeuwigheid voordat de heren politici het met elkaar eens worden hoe het verder moet. Soms vraag ik me af of verkiezingen wel zin hebben.
Lees meer >


Kermis

Het is kermis bij ons in het dorp en dat doet me denken aan de “swientjeskermis” van de grote chef Jean Berquin. Het is slechts een herinnering hier aan, maar wel een geweldige en het is iets wat niemand je kan afnemen.
Lees meer >


Zomer

Nee ! het klinkt negatief maar soms ook duidelijk. Het zijn vaak kleine woordjes die veel teweeg kunnen brengen. Kijk maar eens in Europa naar het nee van de kiezers in meerdere landen. Het nee tegen de huidige politiek, die zo als altijd anders belooft dan ze doen en het nee van het ontkennen van het fout gaan. Het nee van het niet geweten hebben.
Lees meer >


© 2010 Special-Magazine. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer - Sitemap - Links
Special-Magazine  -  Beerseweg 27  -  5451 NR Mill  -  studio@special-magazine.nl
Website ontwikkeld door Wux