Home Magazines Columns Culinair Adverteren Contact

Lamsspies met tomaat en pesto

voor 4 personen


Benodigdheden
12 stuks kleine tomaatjes San Marzano
6 lamsworsten
knoflook
parmezaan
50 gram pijnboompitten
1 bosje basilicum
olijfolie


Bereiding


Met de basilicum, wat olijfolie, knoflook, pijnboompitten en een beetje parmezaanse kaas maak je een heerlijke pesto. Om een fraai tintje aan de tomaat te geven maak je een kleine opening in de tomaat en hier stop je dan een stukje knoflook in. Daarna snijd je de worstjes in stukjes, welke je samen met de tomaat aan een prikker steekt. Het is handig om vooraf de prikkers in warm water te laten weken, zodat deze niet verbranden. Als de spiezen klaar zijn kunnen zij op de barbecue. Nadat ze lekker gegrild zijn kun je ze met de zelfgemaakte pesto serveren.

 

< terug naar recepten

© 2010 Special-Magazine. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer - Sitemap - Links
Special-Magazine  -  Beerseweg 27  -  5451 NR Mill  -  studio@special-magazine.nl
Website ontwikkeld door Wux