Home Magazines Columns Culinair Adverteren Contact

Koken en eten met . . .

Wat we eten en drinken doen we steeds bewuster. We vinden het ook steeds belangrijker en eigenlijk willen we allemaal gezond en lekker eten. We willen graag verse producten kopen, gevarieerder en gezonder en we willen weten waar al deze producten te koop zijn, wat de kwaliteit is en wat je er mee kunt doen. Maar ook, waar komt het vandaan en is het een eerlijk en duurzaam product?

Zelf zeg ik: “Je eet drie keer per dag doe het tenminste een keer aangenaam.”

Culinair genieten is IN, of dat nu thuis is, in een restaurant of bij een kookclub. Iedereen is met eten bezig. Wij, Nederlanders zijn er vrij nuchter onder, maar in veel landen wordt je begroet met de vraag: heb je al gegeten of heb je lekker gegeten ? Maar ook als wij “hoi” roepen, dan zeggen onze oosterburen, tijdens de lunchtijd, “Mahlzeit”.

Vaak is een begroeting een vraag naar je welzijn, naar je gezondheid en dus min of meer naar je eetlust.

Een kookstudio heeft een besloten karakter en daar wordt je als kookclub door niemand gestoord. Het is dus bij uitstek geschikt om je kennis te versterken met exclusieve gerechten en betere wijnen. Kortom gezond en lekker eten en drinken, op hoog niveau, verhoogt je kennis van eten en de vele producten en als je het dan ook nog eens zelf maakt, dan wordt het genieten van voldoening en bewondering.

Veel producten die in onze keuken verwerkt worden, komen direct van het land en zijn heerlijk vers. Koken bij ons bewijst dat gezond en lekker eten wel samen gaan ! In alle workshops wordt de tijd genomen om te koken. Proeven van het leven staat centraal tijdens het samen koken en dus ook de gezelligheid. In onze kookstudio kookt u samen met familie, vrienden, buren, teamgenoten of collega’s onder leiding van een kok uw eigen gerechten om ze vervolgens gezamenlijk op te eten.
Koken bij ons betekent dat uw gezelschap uit minimaal 8 personen en maximaal 16 personen kan bestaan.


Bij binnenkomst (aanvang 18:00) en ontvangst krijgt u een welkomstdrankjes en een amuse.
U krijgt een schort van ons om uw kleding te beschermen en we zien het liefst dat u deze vies achterlaat. Na ontvangst wordt samen met de chef-kok het meer gangen menu doorgesproken en worden de taken verdeeld. Daarna gaan we aan de slag. De ene groep begint met aardappels schillen een ander met het fileren van de vis en weer een andere groep begint met het dessert. Uiteraard ontbreekt een goed gedekte en feestelijke tafel niet. Daar zorgen wij voor. De huiswijn (rood,wit,rosé), bier of frisdrank zijn inbegrepen en na het diner serveren wij koffie of thee. Op verzoek wordt na het menu een digestief geserveerd . Wilt u speciale wijn? Dan kunt u naar ons wijnarrangement vragen. Bijvoorbeeld bij ontvangst een glas bubbels om vervolgens bij elk van de gerechten een passende wijn te proeven.

Wilt u bij ons koken met een groep, dan kunt u zelf als groep uw menu wensen kenbaar maken voor een 3 , 4 of 5 gangen. Wij adviseren u graag over de seizoen producten en het vers aanbod van het moment. Voor de hele groep wordt er een leuk menu samengesteld, waarin we rekening houden met allergieën, diëten en de dingen die u niet wil eten.

U geeft aan ons uw keuze van het menu door en wij gaan zorgen dat u een leuke avond heeft. De recepten van die avond, met een foto van elk gerecht, worden u digitaal nagezonden.

Tot slot die heerlijke voldoening van samen aan tafel gaan, het glas heffen, oneindig bijpraten en natafelen. Niets kan een mens gelukkiger maken. Ons tenminste niet. 

logo klopper                                                                  

© 2010 Special-Magazine. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer - Sitemap - Links
Special-Magazine  -  Beerseweg 27  -  5451 NR Mill  -  studio@special-magazine.nl
Website ontwikkeld door Wux